Acompanyament

Entrenament per a Esportistes

Programes dissenyats específicament per a esportistes de diferents disciplines. Inclou entrenaments que milloren la velocitat, l’agilitat, la força i la resistència, adaptats a les necessitats de cada esport. Oferim entrenament especialitzat per a equips i atletes individuals.


Classes petites i personalitzades

Ser fort és la clau per completar la forma física, així que el posem al centre de totes les nostres classes.
Tot el que has de fer és entrar i et guiarem per la resta.


Ioga

A Xtremfit trobareu un innovador espai on gaudir de la pràctica del ioga i retrobar l’equilibri. Tothom és benvingut al centre, ja que està pensat tant per a gent que comença com per a aquelles persones que volen ampliar els seus coneixements i aprofundir en la pràctica del ioga.


Programes de Recuperació i Rehabilitació

Ens preocupem per la recuperació post-entrenament i la prevenció de lesions. Oferim sessions especialitzades per a la recuperació i entrenaments adaptats per a membres que es recuperen de lesions o que tenen condicions físiques especials. Col·laborem amb fisioterapeutes per proporcionar una recuperació completa i efectiva, assegurant que els nostres membres puguin tornar a la seva rutina d’entrenament de manera segura.

Entrenament Cardiovascular

Sessions dedicades a la millora de la resistència cardiovascular. Inclou activitats com córrer a la cinta, el·líptica, bicicletes estacionàries i classes de cardio com HIIT. Aquest entrenament és ideal per cremar calories, millorar la salut cardiovascular i augmentar l’energia.

Entrenament de Flexibilitat i Mobilitat

Sessions centrades en millorar la flexibilitat i la mobilitat del cos. Utilitzem tècniques com el stretching assistit, el yoga i els exercicis de mobilitat per augmentar el rang de moviment i reduir la rigidesa muscular.

Entrenament de Força

Programes especialitzats en la millora de la força i el condicionament físic. Aquestes sessions inclouen exercicis de pes lliure, màquines de pes, entrenament funcional i circuits d’alta intensitat. Els nostres entrenadors personalitzats guien els membres per assegurar una tècnica adequada i maximitzar els resultats.